• Centar za fizičku kulturu "Drago Jovović" Vrbas
  • (+381) 21 706-233

Restoran CFK

U okviru Centra za fizičku kulturu već dugi niz godina uspešno funkcioniše ugostiteljska delatnost, koju čine restoran sa dve sale i tri kafe bara.

Restoran modernog izgleda i najsavremenije opremljen, kategorisan je sa četiri zvezdice, poseduje »Crvenu salu« kapaciteta 85 mesta i novoizgrađenu »Plavu salu« sa kapacitetom od 50 mesta.

Ceo restoranski blok je klimatizovan i opremljen je najmodernijom potrebnom opremom.
U sastavu restoranskog dela se nalazi i kafe-bar kupača, lociran uz bazen, koji je namenjen svima, a prvenstveno kupačima zatvorenog bazena CFK.
Tokom leta je u funkciji ugostiteljska terasa dužine 30m i širine 7m i kapaciteta 200 osoba, koja je, sa svojim zabavnim programom, na raspolaganju kupačima.

Na velikoj svečanosti u beogradskom hotelu “Moskva”, Centar za fizičku kulturu iz Vrbasa nagrađen je zlatnom plaketom Sportsko rekreativnog saveza Republike Srbije za dostignuća postignuta u oblasti sportske rekreacije.
Do zlatne plakete Centar za fizičku kulturu došao je uspešnim organizovanjem raznih sportskih manifestacija tokom 2003. godine, između kojih se posebno izdvajaju Plivački višeboj za decu od 7 do 12 godina, Granske igre radnika Elektrovojvodine, Pošte i Šećerana i druga zonska i regionalna takmičenja.

Na adresu CFK stiglo je još jedno značajno priznanje. Privredna komora Vojvodine nagradila je plaketom restoran Centra za fizičku kulturu za kvalitet i usluge u ugostiteljstvu.

telefon: 021.706.456

Više iz ove kategorije « Zimski bazen Smeštaj CFK »
Prijavi se na Mailing listu CFK Vrbas

Kontakt

  • Centar za fizičku kulturu "Drago Jovović" | Panonska 2, Vrbas 21460
  • (+381) 21 706-233 | (+381) 21 706-693

Online rezervacije

Pošaljite Vaš zahtev za rezervaciju sobe u smeštaju CFK Vrbas.