Pozdravna poruka

Želim da Vam ljubazno zahvalim što ste posetili naš sajt. Koncipirajući ovaj sajt želeli smo da Vam damo što više podataka koji bi Vam mogli biti od koristi. Ako budete uočili da nečega nema, molimo Vas da nas obavestite - bićemo Vam veoma zahvalni.

Kompleks sportskog centra svakako spada među najveće ali i najuređenije i najfrekventnije korišćene objekte masovnog i vrhunskog sporta u Srbiji. Centar je moderna građevina savremene arhitekture sa raznovrsnim sadržajima koji omogućavaju vrhunske uslove za pripremu i takmičenje sportista, rekreativaca i drugih korisnika.
 
Već dugi niz godina uspešno orgnizujemo radničko sportske igre iz šireg okruženje sa tendecijom da to u budućnosti pređe u tradiciju.
Centar za fizičku kulturu se prostire na površini od preko 40.000 m² otvorenog prostora, odnosno 8.500 m² zatvorenog prostora. Na tim površinama locirano je i uređeno 14 otvorenih i isto toliko zatvorenih sadržaja sa pratećim prostorijama.
 
Centar svakodnevno koriste svi sportski kolektivi iz Vrbasa, kao i jedan broj klubova iz naseljenih mesta opštine, dve osnovne škole i jedna srednja škola, koje u okviru svojih objekata nemaju uslova za izvođenje nastave fizičkog vaspitanja.
 
Ovaj kompleks je smešten pored međumesne autobuske stanice u blizini strogog centra grada i nalazi se na samo 6km udaljenosti od autoputa Subotica-Beograd, na 40km udaljenosti od Novog Sada i 70km udaljenosti od Subotice.
 
Pored sportske, u centru uspešno funkcioniše i ugostiteljska delatnost. Naime, u centru se nalazi visokokategorisani restoran (četiri zvezdice) sa dve sale i tri kafe bara.
 
Na našoj strani nisu samo tradicija i iskustvo. Uspešno ih kombinujemo sa mladošću i ambicioznošću. Okupili smo zaista dobar i složan tim. I stalno ga proširujemo i usavršavamo.
 
Na kraju, izražavam posebno zadovoljstvo što smo imali priliku da Vam se obratimo, govoreći o Centru, o jednom prelepom sportskom hramu,  nadajući se novim kontaktima i novim sportskim uspesima.
 
Budite i vi naš gost!
 
Direktor CFK
Miroslavka Šekarić
 

Foto galerija CFK

CFK Vrbas Foto galerija

Pozdravna poruka

Želimo da Vam ljubazno zahvalimo što ste posetili cfkvrbas.com. Koncipirajući ovaj sajt želeli smo da Vam damo što više podataka, koji bi Vam mogli biti od koristi.  
Detaljnije...