Aktuelno - CFK Vrbas

5. MEĐUNARODNI KONGRES KONVENCIONALNE ALTERNATIVNE TRADICIONALNE I INTEGRATIVNE MEDICINE KATIM VRBAS 2017

U Centru za fizičku kulturu "Drago Jovović" održava se 5. Međunarodni kongres konvencionalne, alternativne, tradicionalne i integrativne medicine. Vreme održavanja kongresa je od 10:00 časova u petak 29.09.2017. godine do 20:00 časova 30.09.2017. godine.

Sam kongres je akreditovan Odlukom Zdrastvenog Saveta Republike Srbije. Podeljen je u 7 sesija. Prve tri sesije održavaju se prvog dana Kongresa sa početkom u 11 časova i 15 minuta, dok se ostale četiri sesije održavaju drugog dana sa početkom u 9 časova i 15 minuta.

Takođe na ovom Kongresu će se održati i okrugli sto sa temom "IZAZOVI STRATEGIJE TRADICIONALNE MEDICINE 2014-2023;WHO I MI", radionice a organizovano je i drugarsko veče u restoranu CFK uz Vojvođanske tamburaše.

Kongres je podržalo nekoliko udruženja, lekarska komora Srbije, Opština Vrbas, Zdravstveni Savet Republike Srbije i mnogi drugi.

 

Foto galerija CFK

CFK Vrbas Foto galerija

Pozdravna poruka

Želimo da Vam ljubazno zahvalimo što ste posetili cfkvrbas.com. Koncipirajući ovaj sajt želeli smo da Vam damo što više podataka, koji bi Vam mogli biti od koristi.  
Detaljnije...